_1574769910

MEVCUT YAZILIMINIZI NE KADAR ETKİN KULLANIYORSUNUZ?

ERP sistemleri şirket organizasyonunu kapsayan geniş kapsamlı sistemlerdir. İçinde birçok uygulamayı barındırır. Uygulamaların bir kısmını kullanıyor bir kısmından ise haberdar bile olmayabilirsiniz.

ERP sisteminizi etkin olarak tüm organizasyonunuzda kullanmaz iseniz, zaman içerisinde geriye gider, bir süre sonra ise bu ERP ihtiyaçlarımızı karşılamıyor sesleri yükselmeye başlar ve yeni bir ERP arayışı içerisinde bulursunuz kendinizi.

Bu kısır döngüye girmemek için; mevcut ERP sisteminizden yeterince fayda alıp alamadığınızı anlamak için,

  • Tüm departmanlarınızı düzenli olarak bir araya getirin ve mevcut süreçlerin ERP sistemiyle nasıl yönetildiğini tespit edin. Varsa problemler yada istekleri belirleyin.
  • ERP yazılımı log kayıtlarından faydalanarak, departman ve kullanıcı bazında uygulama kullanım analizini yapın.
  • ERP Danışmanlığı yada İş Süreçleri Geliştirme Danışmanlığı hizmeti ile iş süreçlerinizi inceleyin ve ERP sistemine olan entegrasyonunu ve uyumunu analiz edin. ERP sisteminize entegre olmamış yada ERP sisteminin imkanlarından dolayı istenildiği gibi uyarlanamamış süreçleri tespit edin.
  • Yaptığınız İş Geliştirme toplantıları, gözlemler, analizler ve danışman önerileri doğrultusunda Mevcut Durum, İdeal Durum tespitinizi yaparak gelişmeye açık alanlarınızı belirleyerek, ERP destekli İŞ süreçleri geliştirme hedefinizin sürekli canlı ve dinamik kalmasını sağlayın.

Write A Comment